Vegetarisch Fit

Vegetarisch FitEen kookmagazine voor de vegetariër: Vegetarisch Fit. Elke uitgave heeft meer dan 100 recepten zonder vlees. Het magazine bestaat voornamelijk uit recepten en heeft dus weing extra informatie er omheen. Wel wordt er een vegetarisch kookboek besproken, dit keer Vega & Vlees van Laetitia van Nierop een kookboek voor vegetariërs die ook moet koken voor vleesetende familieleden. In de recepten wordt soms gebruik gemaakt van potjes en zakjes, en wordt er dus een merkproduct aangeraden. Handig zijn de voedingswaarden per portie wat bij elk recept vermeld wordt. Ook is elk recept voorzien van een kleurenfoto. In nummer 8 is het thema genieten met alle zintuigen met heerlijke soepen, kostelijke korrels met rijst en risotto gerechten, mediterrane vitaminebommen en een keur aan kaasrecepten. Vegetarisch fit verschijnt 4x per jaar. Een leuk blad om als vegetariër maar ook als vleeseter inspiratie op te doen.

(7 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.