Vegetarian Summer

vegetarian summerBBC GoodFood magazine heeft deze zomer een special: Vegetarian Summer. Een kookmagazine met meer dan 90 vegetarische recepten van onder andere Ainsley Harriot en James Martin. Vegetarische recepten voor elke gelegenheid zoals Ainsley’s snelle en slanke maaltijden en Simon Rimmer’s zonneschijnmenu met een stappenplan naar succes, en overheerlijke quiches. Naast veel recepten ook aandacht voor kookhebbedingetjes, wijnen en een item over 7 van de beste vegetarische restaurants (helaas alleen in Groot-Brittanie).

(2 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

2 gedachten over “Vegetarian Summer”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.