Vegetarian Christmas

Vegetarian ChristmasDe kerstdagen komen er weer aan dus langzamerhand ga je al wat verzinnen wat je met kerst op tafel wilt zetten. Krijg je gasten die de voorkeur geven aan vegetarisch of ben je zelf vegetariĆ«r dan kan je uit de BBC GoodFood special Vegetarian Christmas een keus maken uit meer dan 90 vegetarische recepten waarmee je je gasten kan verrassen! James Martin heeft een speciale lunch, Lesley Waters heeft feestelijke en smakelijke huisgemaakte presentjes, Ainsley Harriott heeft simpele menu’s voor kerst en om de dagen tussen kerst en nieuwjaar door te brengen zijn er ook de ‘klaar in 30 minuten maaltijden’ of je maakt een keuze uit 1 van de 6 beste pasta maaltijden. Keuze te over om een heerlijk vegetarisch kerstmenu op tafel te krijgen!

(2 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)