Vega & Vlees door Laetitia van Nierop

Vega & Vlees Laetitia van NieropWat moet je op tafel zetten als de een een echte vleeseter is en de ander alleen vegetarisch is? Laetitia van Nierop heeft dit ‘probleem’ gekend en heeft het opgelost. Met Vega & Vlees heb je dus geen problemen meer en kunnen vegetariërs en vleeseters samen aan tafel zonder dat het je halsbrekende toeren in de keuken heeft gekost.

Je kan de recepten uit dit boek zowel vegetarisch als met vlees maken.Daarnaast kan je in een oogopslag zien wat je extra nodig hebt, of wat de extra handelingen zijn die een recept vereist om het om te turnen naar een vleesrecept. Dit kan je zien aan de roze teksten voor de vleesvariant en de groene teksten voor de vegetarische variant van het recept.

Verschillende gerechten voor alledaagse maaltijden. Een nononsens vega & vlees kookboek!

Titel: Vega & vlees
Auteur: Laetitia van Nierop
Uitgever: Becht
Verschijningsjaar: 2006
ISBN: 9789023011835

(3 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.