Variatie op het Vuur

Het is een barbeque kookboek, maar je kan de recepten ook in de grill of in de grilloven gebruiken als het weer even tegen zit. In ieder geval heeft Albert Heijn een kookboek op de markt gebracht wat tegen een stootje kan, of beter gezegd tegen een spetter kan met de plastic kaft. Wat kan je verwachten van dit boek? Allereerst de beste tips om veilig en lekker te barbecue├źn. Daarnaast natuurlijk veel recepten, vlees, vis, vegetarisch en desserts het komt allemaal aan bod. Recepten worden duidelijk uitgelegd, worden vergezeld van een mooie foto en je krijgt tips welke recepten er nog meer bij passen. Een heerlijk boek voor de echte bbq-fanaat!

Titel: Variatie op het vuur
Verschijningsjaar: 2007
In opdracht van: Albert Heijn

(25 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.