Vandaag Kook Ik door Loethe Olthuis

Vandaag kook ikVandaag kook Ik van Loethe Olthuis is een echt kinderkookboek. Het begint met de basistips voor in de keuken, tot tafeldekken met een korte stap-voor-stap cursus servet vouwen. In het boek wordt alles geillustreerd door tekeningen van Thea Peters. De gerechten zijn allemaal voorzien van een moeilijkheidsgraad, 1 koksmutsje is makkelijk en 3 koksmutsjes dan moet je al wat vaker in de keuken hebben gestaan. De gerechten zijn allemaal stap-voor-stap uitgelegd in duidelijke zinnen. Tussen al het lekkers wordt aan de hand van tekeningen allerlei wetenswaardigheden uitgelegd, zoals het weetje Wat levert een koe in 1 jaar? Verschillende recepten staan in dit boek van lunchgerecht tot toetjes en ga zo maar door! Met meer dan 100 recepten kan je als kind (maar ook als volwassene) nog wel even in de keuken doorbrengen.

Titel: Vandaag kook ik
Auteur: Loethe Olthuis
Uitgever: Ploegsma
Verschijningsjaar: 2009
ISBN: 9789021666686
Winkelprijs: 10,00

(3 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.