Vandaag Kook Ik Vegetarisch door Loethe Olthuis

Vandaag kook ik vegetarisch loethe olthuisVandaag de dag wordt er steeds meer vegetarisch gekookt. Loethe Olthuis maakt in dit boekje duidelijk wat vegetarisch eten is. Vragen als is vegetarisch eten gezond? Kan je het vlees gewoon weglaten? Wat eet je eigenlijk niet als je vegetarisch bent? en wat eet je op je brood? worden op een duidelijke wijze beantwoord. Natuurlijk wordt er begonnen met een inleiding met de Basics van de keuken, en dan kunnen de recepten beginnen. Alle recepten zijn weer voorzien van tekeningen van Thea Peters. Alle recepten in dit boek zijn gemaakt door kinderen. Net als in Vandaag kook ik worden de recepten verdeeld in moeilijkheidsgraden van 1 koksmutsje (makkelijk) tot 3 koksmutsjes (meer kookervaring) en zijn de recepten in stap-voor-stap wijze geschreven. Weer een leuk kinderkookboek!

Titel: Vandaag kook ik vegetarisch
Auteur: Loethe Olthuis
Uitgever: Ploegsma
Verschijningsjaar: 1999

(14 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.