Van Der Valk Magazine

van der valk magazineDit magazine is verkrijgbaar in de verschillende van der Valk vestigingen. Natuurlijk met de laatste aanbiedingen, arrangementen en informatie over het van der Valk concern. Maar ook meer over dynamisch Rotterdam en uitnodigend Ridderkerk en natuurlijk het culinaire aspect. In deze editie wordt er getoverd met tomaat, een recept voor bijvoorbeeld een tomatensorbet of een Italiaanse salade met knapperige parmaham en zongedroogde tomaten. Daarnaast nog de geschiedenis van de tomaat, de verschillende tomaatsoorten, hoe gebruik je tomaat in de keuken en tomaten en gezondheid. Informatief is van der Valk magazine dus wel.

(24 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.