Utrecht Culinair door Janneke van Amsterdam

Dit is geen kookboek, maar een boek met allerlei culinaire adressen in de provincie Utrecht. Janneke van Amsterdam heeft de hele provincie Utrecht doorkruist op zoek naar ‘lekkere’ adressen. Ze begint met een heel lijstje met kookwinkels en traiteurs. Ook is er een hoofdstuk gewijd aan producten van het land, waar kan je die halen? Verder wil je natuurlijk ook weten waar je kan eten in de stad Utrecht of in de provincie. Natuurlijk valt er ook veel te doen op culinair gebied in Utrecht, dus de kookworkshopadressen kan je ook in dit boekje vinden. De culinaire adressen die eigenlijk nergens onder vallen vind je in het hoofdstuk: er is meer! Met bekende mensen uit Utrecht en de provincie zoals Jon Sistermans, Ramon Beuk, Jochem Uytdehage en Annie Brouwer-Korf leer je allerlei heerlijke adressen kennen! Wellicht jammer voor de mensen die niet uit de provincie Utrecht komen, maar wie weet komen er nog edities voor de andere provincies!

Titel: Utrecht Culinair
Auteur: Janneke van Amsterdam
Uitgever: Mo’media
Verschijningsjaar: 2006
ISBN: 9789057672309
Winkelprijs: 14,95
Klik op de cover van het boek om het boek te bestellen bij Bol.com!

(4 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.