United Wraps door Estefhan Meijer

Wraps uit de hele wereld, allerlei recepten met de tortilla de basis van wraps, burrito’s en quesadilla’s. Wraps met kip of vis, zoete of vegetarische wraps met het boek United Wraps kan je ze maken. Denk bijvoorbeeld aan de ricotta-zalmwrap, een vegetarische kaas-groentewrap, de zuurkoolwrap met katenspek en braadworst, Indonesische kipwrap of de banaanburrito met boerenjongens. Heel veel smaken uit verschillende windstreken. Mooie foto’s, makkelijke recepten, wat wil je nog meer? De wraps op tafel in plaats van op het plaatje. Geniet van dit heerlijke boek, want wraps zijn gewoon werelds lekker!

Titel: United Wraps
Auteur: Estefhan Meijer
Uitgever: Inmerc
Verschijningsjaar: 2007
ISBN: 9789066118553

(14 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

One thought on “United Wraps door Estefhan Meijer

  1. Ik zoek de ingrediĆ«nten voor tortilla’s. Die zouden op blz 9 staan. Helaas.

    Ik zie uw reactie graag tegemoet.

    Gegroet,

    Ivo

Reacties zijn gesloten.