United Wraps door Estefhan Meijer

Wraps uit de hele wereld, allerlei recepten met de tortilla de basis van wraps, burrito’s en quesadilla’s. Wraps met kip of vis, zoete of vegetarische wraps met het boek United Wraps kan je ze maken. Denk bijvoorbeeld aan de ricotta-zalmwrap, een vegetarische kaas-groentewrap, de zuurkoolwrap met katenspek en braadworst, Indonesische kipwrap of de banaanburrito met boerenjongens. Heel veel smaken uit verschillende windstreken. Mooie foto’s, makkelijke recepten, wat wil je nog meer? De wraps op tafel in plaats van op het plaatje. Geniet van dit heerlijke boek, want wraps zijn gewoon werelds lekker!

Titel: United Wraps
Auteur: Estefhan Meijer
Uitgever: Inmerc
Verschijningsjaar: 2007
ISBN: 9789066118553

(13 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Eén gedachte over “United Wraps door Estefhan Meijer”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.