Uit Eigen Keuken door Christine McFadden

Uit eigen keuken Christine McFaddenKom je ook weleens in een kookwinkel en puilen je ogen ook uit omdat je zoveel verschillende keukenhulpjes of pannen of ander keukengerei ziet? In dit boek van Christine McFadden lees je alles over kookgerei en ook over lekker eten. Zo’n beetje elk onderdeel uit de keukenla wordt behandeld. Dus nu weet je waar je net dat ene dingetje wat je voor je verjaardag hebt gekregen voor kan gebruiken. Je kan gelijk je kennis over het keukengerei in de praktijk brengen want elk hoofdstuk heeft een aantal recepten waarbij je de behandelde keukengerei kan gebruiken. De recepten zijn van bekende chefkoks als Jamie Oliver, Ken Hom en Claudia Roden. Veel foto’s, tips voor onderhoud en aankoop en uitleg over het gebruik van de materialen, dit is een boekje wat je eigenlijk eens een keer gelezen moet hebben.

Titel: Uit eigen keuken
Auteur: Christine McFadden
Uitgever: Terra
Verschijningsjaar: 2004

(4 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.