Two Fat Ladies Door de Bocht door Jennifer Paterson & Clarissa Dickson Wright

Two Fat Ladies door de bochtThe Two Fat Ladies een bekend kookprogramma van de BBC, waarin The Two Fat ladies op een motor met zijspan Engeland doorkruisen op zoek naar culinaire dingen. Helaas is de serie op de BBC gestopt na het overlijden van Jennifer Paterson (zij bestuurde de motor). Gelukkig zijn er een aantal kookboeken uitgebracht waaronder deze Two Fat Ladies door de bocht.

Verschillende recepten, zowel Engels, maar ook Mediterraans en Indiase gerechten worden gemaakt door de dames. De recepten zijn de ene keer van Jennifer Paterson en de andere keer van de hand van Clarissa Dickson Wright. De hoofdstukken in het boek worden elk vooraf gegaan door een kort schrijven over de opnames van de serie en de belevenissen van de dames, geïllustreerd met zwart wit foto’s. Van lichte gerechten, voorgerechten en hapjes, tot desserts. Maar ook teas, cocktailparty’s, picknicks, ontbijt en natuurlijk hoofdgerechten, de dames maken heerlijke gerechten, die makkelijk te volgen zijn.

Heerlijke recepten van de Two fat ladies en zoals Clarissa Dickson Wright zelf zegt: Vertrouw nooit een dunne kok!

Titel: Two Fat Ladies door de bocht
Auteur: Jennifer Paterson & Clarissa Dickson Wright
Uitgever: BZZToH
Verschijningsjaar: 1999
ISBN: 9789055016686

(10 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.