Twaalf door Tessa Kiros

Twaalf Tessa KirosTwaalf is het eerste kookboek van Tessa Kiros. Tussen haar vierde en achttiende jaar heeft ze veel gereisd en leerde ze veel over de culturen en eetgewoonte van andere volken. In dit kookboek staat de Toscaanse keuken centraal, in de twaalf maanden neemt Tessa Kiros je mee door verschillende Toscaanse recepten, zoals de risotto alla fragola (risotto met aardbeien) of de tota di susine (pruimencake). Verschillende recepten door de maanden heen.

Titel: Twaalf
Auteur: Tessa Kiros
Uitgever: Terra
Verschijningsjaar: 2004
ISBN: 9789058978929
Winkelprijs: 16,95
Klik op de cover van het boek om het boek te bestellen bij Bol.com!

(9 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

0 gedachten over “Twaalf door Tessa Kiros”

  1. Dit boek is een echte aanrader! Er staan hele mooie-, authentieke-, en haalbare gerechten in. De gerechten zijn geselecteerd op maand met de in die maand beschikbare & verse ingredi├źnten. Na een aantal succesvolle avondjes koken voor vrienden weten nu ook zij het boek te vinden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.