Twaalf Maanden Lekker Eten

Albert Heijn geeft in dit boek ruim 600 recepten en tips voor twaalf maanden lekker eten. Januari – Winter recepten in de Hollandse keuken, februari – gerechten uit een winters Europa, maart – proef het voorjaar, april – smullen van de lente, mei – zuivel op het lekkerst, juni – de maand van asperges en aardbeien, juli – rood fruit in overvloed, augustus – veel vers en lekker snel, september – nagenieten van de zomer, oktober – genieten van een gouden herfst, november – maand van de oosterse gerechten en december – 9 feestmenu’s. Elke maand dus een eigen thema met voor iedereen wat wils. Handige trucs, wat is er verkrijgbaar in welke maand en leuke weetjes… Een lekker dik boek voor een ware kookliefhebber!

Titel: Twaalf maanden lekker eten
Verschijningsjaar: 1987
In opdracht van: Albert Heijn

(11 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

One thought on “Twaalf Maanden Lekker Eten

  1. Ik heb kort geleden “12 maanden Lekker Eten. Het seizoenskoookboek van Albert Heijn” gekocht. Volgens mij een herdruk van de hier genoemde uitgave. Wat een fantastisch boek! Behalve de te verwachten voor-, hoofd- en nagerechten staan er bijvoorbeeld ook recepten in voor gebak, drankjes, jam, etc. Echt zeer de moeite waard.

Reacties zijn gesloten.