Topkoks voor Thuiskoks

Topkoks voor ThuiskoksOp wereldvoedseldag (16 oktober) 2007 is dit kookboek ‘Topkoks voor Thuiskoks’ verschenen. Elke kookliefhebber of liefhebber van lekker eten moet dit plank hebben staan! Niet alleen omdat het een erg leuk kookboek is met 52 verschillende toprecepten van de meest uiteenlopende binnenlandse en buitenlandse topkoks (zoals Herman den Blijker, Ramon Beuk, Sergio Hermans, Yolanda van der Jagt en Jamie Oliver), maar te meer omdat de opbrengst van dit boek ten goede komt van kinderen in Malawi. Zij kunnen van de opbrengst van 1 kookboek 3 maanden eten. Dus rennen naar de boekwinkel of bestellen via Bol (klik op de cover) of bij Allemaal een Wereldmaal. In ieder geval krijg je voor maar 9,95 (dus voor de prijs hoef je het niet te laten!) 52 wereldgerechten van topchefs waarbij je geen ingewikkelde trucs hoeft uit te halen maar gewoonweg het recept makkelijk kan volgen. Een musthave voor een foodie!

Titel: Topkoks voor thuiskoks
Uitgever: Mo’Media
Verschijningsjaar: 2007
ISBN: 9789057673016

(1 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

0 gedachten over “Topkoks voor Thuiskoks”

  1. Hi,

    Wat een geweldig kookboek en voor een super leuk prijs! En je geeft ook nog een kind 3 maanden te eten op school! Als echt kookfreak heb ik het boek meteen aangeschaft, recepten zijn makkelijk te maken, geen moeilijke ingredienten nodig en mooie plaatjes bij elk gerecht.! Koop het boek!

    Johanne

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.