Topkok

Bij Talpa komt er ook een nieuw ‘kookprogramma’ en wel al 26 oktober 2006. Enige tijd geleden kon je je al opgeven om te strijden voor de titel topkok. Hobbykoks gaan in dit programma strijden om natuurlijk uiteindelijk de beste kok te worden. Met een beperkt budget gaan ze de strijd aan. Het programma wordt gepresenteerd door Caroline Tensen en de juryleden zijn Joop Braakhekke, bekend van Kookgek en natuurlijk van zijn restaurant Le Garage in Amsterdam en Robert Kranenborg bekend van zijn restaurant Cirque in Scheveningen. Wat zullen de hobbykoks op tafel gaan zetten, valt het in de smaak bij Joop Braakhekke en Robert Kranenborg? We kunnen het allemaal gaan zien binnenkort bij Talpa!

(39 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.