Top Chef

Top ChefOp de donderdagavond om 21:50 is het bij Vitaya tijd voor Top Chef. In dit programma strijden twaalf kandidaten, van huismoeder, koks in opleiding tot de celebrity chef om de titel Top Chef. De 12 kandidaten worden direct voor de leeuwen geworpen en moeten gaan koken in veeleisende keukens van de grote chefs in Amerika. Elk onderdeel van de keuken komt aan bod. Het programma wordt gepresenteerd door Katie Lee Joel, de vrouw van Billy Joel en de jury staat onder leiding van Tom Colicchio. Wie verrovert de titel van Top Chef America? Volg het bij Vitaya!

(3 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.