Tip Culinair Het beste uit 25 jaar

TIP Culinair het beste uit 25 jaarNu de Tip Delicious wordt is het kookboek Het beste van 25 jaar Tip Culinair een nostalgisch kookboek geworden. Tip Culinair heeft verschillende recepten uit al die jaren verzameld in dit boek. In allerlei categorieën zijn er voor ieder wat wils recepten te vinden. Meer dan 500 recepten van snel en eenvoudig tot wat moeilijker recepten. Alle recepten zijn in de eigen Tip keuken uitgetest en daardoor hebben de recepten een duidelijke stap-voor-stap beschrijving. Een kookboek wat inspirerend en verrassend is!

Titel: Tip Culinair – Het beste uit 25 jaar
Uitgever: Sanoma
Verschijningsjaar: 2002
ISBN: 9789058550996

(217 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

11 gedachten over “Tip Culinair Het beste uit 25 jaar”

 1. Helaas kan ik het kookboek niet leveren. Je moet er echt tegen aan lopen in een boekwinkel.
  Hierbij wel de ISBN nr’s” ISBN10: 9058550990 | ISBN13: 9789058550996

 2. Hallo ik ben op zoek naar een oude tip culinair uit 2004, nr 11. Er staan 2 gerechten in nl; salade nicoise blz, 59 en rugfilet van kabeljauw filet, deze staat op blz 61. Beide gerechten zijn van Imko Binnerts. Ik zou graag een volledig kopie willen van deze 2 recepten, of het blad, uiteraard tegen betaling…

  Hopelijk krijg ik snel een reactie met daarin een tip hoe ik hier aan kan komen, of dat jullie mij aan een kopie van deze recepten kunnen helpen.

  Met vriendelijke groet,

  Colinda Mastwijk

 3. @colinda
  Hi Colinda,

  Je bericht is al oud, dus mogelijk is dit antwoord niet meer nodig…
  Heb je al eens op Marktplaats en dergelijke sites gekeken? Er zijn daar regelmatig mensen die van hun oude TIP’s af willen zonder ze weg te gooien, meestal tegen betaling maar soms ook gratis. Het is een poging waard…

 4. gera :Ik wil graag weten of ik het boek Tip Culinair – het beste uit 25 jaar kan bestellen. En dan graag het ISBN nr.

  Dit is al een oud bericht dus mogelijk heb je het boek al…
  Het boek is op het moment te verkrijgen bij AAA-books.nl Het kost € 19,95 en volgens de site gaat het om nieuwe exemplaren, dus ik vermoed dat het een uitgeversrestant is. Sla je slag, zou ik zeggen 🙂

 5. Ik ben al heel lang op zoek naar de boeken Keukengeheimen, deel 1,2 en 3 van Delia Smith, in het Nederlands. Iemand een suggestie hoe ik er aan zou kunnen komen, of wil iemand ze aan mij verkopen?

 6. beste mensen,
  Ik zoek een recept uit de TIP, van jaren geleden, vlgs mij een kerstnummer van de jaren 1980.
  Rode kool met boerenjongens en creme fraiche.
  het is heerlijk en doe het nu op mijn eigen manier maar zou graag het originele recept hebben.

 7. @H.de Jong

  In TIP nr. 13 december 1984 staat onderstaand recept:

  RODE KOOL MET APPEL EN BOERENJONGENS
  (bijgerecht voor 4 personen)

  750 g gesneden rode kool*
  zout
  2 laurierblaadjes
  ½ tl kruidnagelpoeder
  1½ dl appelsap (pak)
  2 goudrenetten
  1½ el azijn
  4 el crème fraîche
  8 el boerenjongens
  1 el maïzena

  Bereiden:
  In pan doen: rode kool, zout, laurierblaadjes, kruidnagelpoeder en appelsap. Rode kool ± 25 min. zachtjes koken. Intussen appels schillen en klokhuizen verwijderen. In blokjes snijden. Appel en azijn aan kool toevoegen. In nog ± 5 min. gaarkoken. In kom crème fraîche en boerenjongens met sap door elkaar roeren. In kommetje maïzena met 1 el koud water tot glad papje roeren. Door kool roeren. Blijven roeren tot kookvocht beetje gebonden is. Laurierblaadjes verwijderen. Op smaak brengen met zout en azijn.
  Overdoen in schaal. Boerenjongensmengsel erop scheppen.
  * U kunt ook 1 pak diepvries rode kool met appeltjes à 750 g nemen. Deze koken volgens gebruiksaanwijzing in 1 dl appelsap. Van de overige ingrediënten gebruikt u dan alleen nog de crème fraîche en de boerenjongens.

 8. Hallo, ooit heb ik uit Tip een 3 kleurenmousse gemaakt maar ben het recept kwijt. De mousse werd in glazen geserveerd in 3 laagjes.
  Iemand die het recept nog kent?

Reacties zijn gesloten.