Thuis bij Jamie door Jamie Oliver

Thuis bij Jamie Jamie OliverKoken met het ritme van de seizoenen met groente en fruit uit je eigen tuin. Dat is waar het nieuwste boek van Jamie Oliver om draait. In het kookboek Thuis bij Jamie laat Jamie Oliver je zien hoe je het beste je eigen groente en fruit kan verbouwen, krijg je meer informatie over de verschillende soorten die er zijn en weet je wanneer je het beste bepaalde groente kan eten. Want al zijn alle groente en fruit bijna altijd wel verkrijgbaar het lekkerste zijn ze in hun eigen seizoen. Het boek is dan niet verdeeld in voorgerecht, hoofdgerecht en ga zo maar door, maar in de vier seizoenen met elk hun specialiteit. Dus een kookboek met een vleugje tuinierboek.

Thuis bij Jamie is in 2007 uitgeroepen tot het beste vertaalde kookboek van het jaar.

Titel: Thuis bij Jamie
Auteur: Jamie Oliver
Uitgever: Kosmos
Verschijningsjaar: 2007
Winkelprijs: 39,95

(2 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.