The Taste of Life

the taste of lifeHelaas zijn de uitzendingen weer bijna afgelopen op Net 5 (9 december 2007 is de laatste aflevering van de eerste serie). In The Taste of Life reist meesterkok Rudolph van Veen over de wereld naar de mooiste lokaties en op zoek naar de lokale gebruiken en culinaire geheimen. Rudolph bezoekt topkoks en proeft en kookt met ze. Gaat langs bij bekende mensen en eet mee bij een familie. Met de idee├źn die hij opdoet maakt hij weer de lekkerste gerechten klaar en je kan het duidelijk volgen in de filmpjes. Ook de website van The Taste of life is het bezoeken waard. Alle uitzendingen kan je terugkijken en ook zijn alle receptfilmpjes afzonderlijk te bekijken. Maar er is nog meer, je leest op de site de inspiratietips, en je kan foto’s bekijken van de reizen. Mis geen aflevering van dit programma of bekijk de aflevering nog een keer op de site!

(4 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.