The Restaurant

Was jij ook een fervente kijker van Mijn tent is top en kan je niet wachten op een eventuele tweede serie? Vanaf eind augustus kan je bij BBC2 kijken naar “The Restaurant” een programma waarin 9 koppels strijden voor hun restaurant. Onder leiding van topchef Raymond Blanc van “The Manoir” valt er elke week een koppel af. De koppels hebben allen een sleutel gekregen van een leegstaand restaurant in een straal van 50km rond het hoofdkwartier, waar ze steeds bijeenkomen. Binnen 7 dagen moesten ze al reserveringen hebben in “The Book” en dus open zijn. Die avond komt 1 van de inspecteurs langs om te beoordelen of het restaurant potentie heeft, lopen de reserveringen goed, smaakt het eten. De inspecteurs hebben allen ook de nodige ervaring in de horeca. De bevindingen worden netjes teruggekoppeld aan de koppels. De 3 slechts presterende koppels moeten het tegen elkaar opnemen in “The Challenge” en uiteindelijk ontslaat Raymond Blanc 1 koppel. 1 kan de winnaar worden, past hun concept bij het restaurant wat ze hebben gekregen? Groeien ze in hun rol? Een net iets anders concept dan het Nederlandse broertje maar net zo spannend. Op de woensdag en donderdagavond inschakelen om 21:00 op de BBC2!

(1 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)