The Naked Chef


Door mister Oliver ben ik van mijn potjes en zakjes kookkunsten overgestapt naar de keuken waar meer kruiden en dergelijke als smaakmakers toegevoegd worden. Ik had wel eens bij RTL een aflevering gezien maar nooit echt goed bekeken. Door de hype rondom Jamie ben ik toch maar vast een kookboek gaan kopen en later ook de dvd’s van The Naked chef en ja het is ook gewoon zo, door zelf smaakmakers toe te voegen aan je gerechten, ontwikkel je zelf meer smaak. Het koken met zakjes en dergelijke heeft je smaak erg geneutraliseerd. Ook zonder pakjes en zakjes kan je makkelijk en snel zonder al te veel moeilijke kunsten een heerlijke maaltijd op tafel zetten. Dat is iets wat Jamie Oliver ook in The Naked Chef laat zien. Maar sowieso is het erg leuk om Jamie Oliver in de keuken bezig te zien. Een aanstekelijke enthousiasme!

(1 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.