The F-Word

gordon_f_word.jpgThe F-Word is een nieuw TV-Programma van Gordon Ramsay, nu te zien op zaterdagavond 21:00 op RTL 5. In dit programma laat Gordon Ramsay een groep van 4 mensen in zijn keuken werken. Zij moeten de keuken draaiende zien te houden en goede gerechten uitserveren. Is het gerecht niet naar wens dan kan de klant dit aangeven en hoeft hij niet te betalen. Elke aflevering kookt er een andere groep mensen en die strijden tegenelkaar. De groep die de meest betalende klanten heeft wint. Gordon neemt je ook mee naar de oorsprong van een gerecht, bijvoorbeeld een varkensfokkerij en zie je ook een klein stukje van Gordon’s priveleven, zijn thuis, vrouw en vier kinderen. Daarnaast doet Gordon onderling een wedstrijdje met een kooktalent en laat hij een proefpanel proeven welk gerecht het lekkerst is. Die van Gordon Ramsay zelf of toch die van het kooktalent? Om het nog leuker te maken laat Gordon zien dat afhaalmaaltijden echt niet hoeven en dat je zelf makkelijk en snel kan koken en dat het ook leuk kan zijn. Dat doet hij bij mensen thuis. Er wordt van alles weggegooit en daarna wordt er vers ingekocht. Uiteindelijk draait het om zijn restaurant, met gerechten die eigenlijk iedereen kan maken. Een veelzijdig programma, en misschien zie je nu ook een andere Gordon Ramsay.

Wil je recepten bekijken uit de F-Word (Ook op video). Dat kan bij Channel4 op de F-Word minisite.

(2 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)