Taste door Jeroen Meus

Taste jeroenTaste is het eerste kookboek van Jeroen Meus. Jeroen is gaan koken omdat koken helemaal Jeroen is: je bent wat je kookt: je cuisine, donc je suis. In Taste zijn de gerechten ingedeeld op smaak: pittig, vol, gekruid, zilt, bitter, zoetzuur, gerookt, zoet, zuur en aards. In 10 smaken en 40 gerechten laat Jeroen zijn kookkunsten zien. Het zijn misschien geen gerechten die je doordeweeks op tafel zet, maar in het weekend als je lekker de tijd hebt om te koken en vooral de tijd hebt om te genieten van het lekkers.

Titel: Taste
Auteur: Jeroen Meus
Uitgever: Van Halewyck
Verschijningsjaar: 2004
ISBN: 9789056175771

(6 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.