Tana Ramsay’s Familiekeuken

Tana Ramsay's familiekeukenNiet alleen Gordon Ramsay kan koken maar ook zijn vrouw Tana. In Tana Ramsay’s familiekeuken laat ze zien hoe je snel en lekker kan koken voor jong en oud. Hoe zet je elke dag weer een gezonde maaltijd op tafel en hoe krijg je je kinderen zover dat ze nieuwe smaken gaan uitproberen? Tana Ramsay geeft je hiervoor haar keukengeheimen prijs. Het boek is verdeeld in verschillende hoofdstukken zoals naschoolse verwennerij, doordeweekse maaltijden, vooruit koken, feestelijke traktaties en nog veel meer. Natuurlijk wil je ook weten wat gezond is en is er dus een klein stukje over voedingsleer opgenomen in dit boek. Het kookboek bevat veel familiefoto’s van de Ramsay’s, maar ja daarom heet ook niet voor niets Tana Ramsay’s Familiekeuken. Gordon heeft zich geheel afzijdig gehouden tijdens het maken van Tana’s boek.

Titel: Tana Ramsay’s Familiekeuken
Auteur: Tana Ramsay
Uitgever: Tirion
Verschijningsjaar: 2007
ISBN: 9789043910217

(6 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.