Take on the Take Away

Van 10 t/m 21 september 2007 nemen 10 Britse chefs het op tegen de take-away (afhaal). Hoe het in zijn werk gaat? Een chef komt langs bij mensen die alleen meer leven van afhaalmaaltijden. De chef moet in hun keuken en met hun keukenatributen dezelfde maaltijd maken die ze bestellen bij het afhaalrestaurant. Dan gaat de wedstrijd beginnen. Het 1e waar de chef punten mee kan scoren is dat de ingredienten lager kosten dan de maaltijd bij het afhaalrestaurant. Dean Edwards (MasterChef Veteraan) koopt de producten op aanwijzingen van de chef in de lokale supermarkt. Het 2e punt om punten mee te behalen is de maaltijd sneller klaar dan het afhaalrestaurant. Ook hier helpt Dean weer een handje, op zijn scooter bezorgt hij de afhaalmaaltijd thuis en de laatste test is natuurlijk de smaaktest. Is de maaltijd van het afhaalrestaurant of van de bekende chef het lekkerst?? John Burton Race en Paul Rankin zijn de strijd al aangegaan en de beurt is nu nog aan Ainsley Harriott, Angela Hartnett, Simon Rimmer, Gino D’Acampo, Ken Hom, Jean-Christophe Novelli, Antonio Carluccio en James Tanner. Om 19:30 is Take on the Takeaway te bekijken bij BBC2

(1 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)