Taarten van Abel

Taarten van AbelTaarten van Abel Ooit deze serie, Taarten van Abel gezien, stiekem, terwijl de kinderen Villa Achterwerk keken? Kinderen tussen de 8 en 12 jaar komen bij Abel met een verhaal en met het ‘bouwen’ van taarten. De kinderen hebben elk hun eigen verhaal waarom ze juist die taart willen bouwen, voor juist die persoon. Abel luistert naar hun verhalen en helpt ze met het bouwen van de taart. Aan het einde van elke aflevering brengt het kind de taart naar de persoon waarvoor de taart bedoeld is. Het is een programma vol speciale verhalen, ontroerend en soms ook humoristisch. Je kan Taarten van Abel elke donderdagmiddag bekijken op Nederland 3 om 18:00 (vanaf 7 september). Sta je dan te koken of zit je dan al aan tafel, Klik dan hier om de afleveringen terug te zien op internet. Wil je nog meer inspiratie op doen? Er is ook een boek te koop van Bakker Abel!

(10 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

7 gedachten over “Taarten van Abel”

 1. hallo ik wil graag ook een taart met u bakken kan dat?. ik ben dan wel een gewoon kind maar ik zit op een vrijeschool dat is wel wat anders als op een gewonen school.

 2. hallo Abel,

  ik wil heel erg graag met u een taart maken voor mijn zus !Omadt mijn ouders zijn gescheiden en mijn zus erg goed voor me zorgt šŸ™‚

  groetjes isabelle

 3. heeey

  ik wil graag met u een taart maken?
  voor me tante.
  ik ben me mp3 kwijt ik kon hem nergens vinden en toen kreeg ik een nieuwe mp3 .
  en ze geeft soms een nieuwe mobiel zomaar daar om wil ik een taart voor haar maken

 4. beste abel
  ik wil heel graag een taart met u maken voor mijn broertje want die is nogal ziek in zijn hoofd hij heeft een grote achterstand en moet misschien naar speciaal ondewijs dat geeft ook voor mij veel problemen mijn broertje wordt ook erg gepest dat vind ik heel erg ook zijn wij vorige zomervakantie naar Curacaou geweest en daar de dolfijntherapie gedaan ik heb een voorbeeldje als jij een beker opendoet dan denken andere mensen heb ik dat al gedaan of o,ja mijn beker moet nog open maar hij denkt een beker , klaar dat klopt toch niet ik zou daarom zo graag een taart met u maken dan zou hij mij misschien wel echt als zus zien hij is nu is hij 6 maar in zijn doen is hij nog maar 2 dus ja dat klopt natuurlijk niet maar ik zou zo graag eens met hem willen kroelen maar hij slaat mij gewoon hij vind dat heel normaal maar dat is het niet !!

  anne maryse

 5. hallo abel ik wil een taart maken voor paardrijden want ze helpen ons zo goed
  en daarom vind ik dat ze een een taart hebben verdiend maar natuurlijk van ……..
  paarden dus dat wil ik heel graag.
  kom graag op zaterdag 27anuwri
  en ik heet amy 7 jaar zit in groep4
  KOM GAU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.