Swingen In De Keuken door Angelique Schmeinck

Wie wil er nu niet swingend in de keuken staan? Dat kan natuurlijk al met een swingend achtergrond muziekje tijdens het koken, maar ook met makkelijke maar vooral spectaculaire kookkunsten. Want geeft het geen voldoening om met simpele kooktechnieken een overheerlijk gerecht op tafel te toveren? Angélique Schmeinck is 1 van de weinige vrouwelijke meesterkoks in Nederland en geeft in dit boek haar geheimen prijs om eenvoudig en bijzonder te kunnen koken. Mooie fotografie, handige extra tips en natuurlijk overheerlijke gerechten sieren dit boek. Een boek om vrolijk en swingend de keuken in te gaan!

Titel: Swingen in de keuken
Auteur: Angelique Schmeinck
Uitgever: Kosmos
Verschijningsjaar: 2005

(15 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.