Southern Italian Feast – Antonio Carluccio

Antonio Carluccio Antonio Carluccio Antonio Carluccio

Een serie van 3 dvd’s waarin Antonio Carluccio zijn Italië laat zien. Antonio neemt je mee naar de streken Sardinië, Campanie, Sicilië, Puglie, Lazio, Calabrie en Basilicata. Je ziet de omgeving, de specialiteiten van de streek en Antonio laat je de recepten zien van de klassieke en moderne Italiaanse keuken. De recepten van de dvd’s kan je vinden in het boek De keukens van Italië. Het Nederlandse Vlaamse commentaar is ingesproken door Rocco Granata. Het is een dvd-serie om in een zomerse stemming te komen.

(5 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

2 gedachten over “Southern Italian Feast – Antonio Carluccio”

  1. @sandor – een aantal kookdvd’s zoals die van Nigella en Jamie Oliver zijn te bestellen bij Bol.com, Antonio Carluccio kwam ik tegen via een magazine La Cucina Italiana en Joop Braakhekke en Lonny dvd’s kwam ik toevallig tegen bij de freerecordshop/ van leest in de dvdbakken van docu’s en/of special interest… t is wel wat zoeken… (Jamie Oliver the naked chef heb ik bv bij de V&D gevonden in de uitverkoop)
    Groetjes Anja

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.