SOS Piet door Piet Huysentruyt

Heel veel mensen hebben er op zitten wachten: het kookboek van de man die België leerde koken! Piet Huysentruyt heeft nu zijn tv-programma SOS Piet in een boekvorm gegoten en dat levert lekkere recepten die echt iedereen kan maken op. Van soepen & voorgerechten, hoofdgerechten en nagerechten Piet behandeld het allemaal met stap-voor-stap foto’s en een stap-voor-stap beschrijving, wat kan je allemaal fout doen met de bereiding en natuurlijk de opsomming die je ook altijd ziet bij SOS Piet op VTM. Wat erg leuk is is als je de S.O.S. Piet 3 dvd hebt je ook een aantal recepten kan bekijken! Piet Huysentruyt is na 3 jaar SOS Piet te zijn nog steeds erg populair in België gezien de rij bij de signeersessie op de Boekenbeurs in Antwerpen en ook ik heb een gesigneerd exemplaar (lucky me)!

Titel: SOS Piet
Auteur: Piet Huysentruyt
Uitgever: Lannoo
Verschijningsjaar: 2007
ISBN: 9789020974553
Winkelprijs: 18,95

(4 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.