S.O.S. Piet 3

S.O.S Piet 3 SOS Huysentruyt dvdKan je echt niet wachten tot Piet Huysentruyt weer op tv komt? Nu is ook een derde dvd uit van S.O.S. Piet! Je kan nu dus dag en nacht blijven kijken! Met voorgerechten als kaaskroketten en uiensoep, hoofgerechten als balletjes in tomatensaus en hutsepot, nagerechten als ile flottante en flan caramel en verschillende sauzen weer een dvd voor elk wat wils! Dus tja wat heb je geleerd vandaag? 1: dvd aanschaffen, 2: aandachtig kijken en 3: koken! Dus komen er noodsignalen uit je keuken? Dit is de kans om ze op te lossen!

(2 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.