S.O.S. Piet 2

s.o.s piet 2 dvd Jawel! Er is een tweede dvd uitgekomen van de Vlaamse TV-kok Piet Huysentruyt. Hij is weer de redder in nood in alle Vlaamse keukens waar het al eens vaker fout is gelopen. Op deze dvd biedt hij hulp in het maken van tomatensoep met balletjes, vispannetje, konijn met pruimen, spaghetti carbonara, aardbeienconifituur en nog veel meer gerechten waarbij het mis kan gaan. Van voorgerecht, hoofdgrecht, pasta’s en zoetigheden, van alles komt aan bod. Van alle gerechten die aanbod komen op deze dvd staat een duidelijke recept in het meegeleverde boekje. Dus ben je fan van S.O.S. Piet, en vind je elke zaterdag eigenlijk veelste weinig dan heb je zeker deze dvd nodig! Piet op stap met zijn valiesje als redder in nood!

(8 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

2 gedachten over “S.O.S. Piet 2”

  1. Is het mogelijk om de recepten welke op de ze dvd te zien zijn naar mijn adres eens op te sturen zodat ik kan weten of het de moeite is of niet om hem te kopen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.