Snel & Lekker Koken door Ad Janssen

Even snel een driegangen menu op tafel zetten…? Zit je al met je handen in het haar? In dit boek geeft Ad Janssen 24 driegangen menu ideeën. Voor elk wat wils en duidelijke in korte stappen omschreven recepten. Elk gerecht heeft een wijnsuggestie, dus je kan je gasten een passende wijn aanbieden. Leer van de tips… en probeer Ad Janssen het maar eens na te doen om het in 1000 seconden op tafel te zetten. Alle gerechten uit dit boekje zijn door hem in het tv-programma 1000 seconden bereidt. Of moet je daar nu werkelijk een topkok voor zijn??

Titel: Snel & Lekker koken
Auteur: Ad Janssen
Uitgever: Tirion
Verschijningsjaar: 2004
Winkelprijs: 5,00
Klik op de cover om het boek te bestellen bij Bol.com!

(3 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.