Smullen met Sterren

Smullen met SterrenDit is geen kookboek met gerechten uit de keuken van restaurants met een Michelinster, maar een kookboekje met de favoriete recepten van Nederlandse tv-sterren. De recepten zijn een verzameling uit de rubriek kookplaat van de TrosKompas. Verschillende tv-sterren zoals Mireille Bekooij, Jaap Jongbloed en Caroline Tensen geven hun favoriete recept prijs. Van voorgerecht, hoofdgerecht, bijgerecht en nagerecht, allerlei recepten zijn te vinden in dit kookboek. Maak een voorgerecht zoals gele paprikasoep met zalm van Albert Verlinde, hoofdgerecht zoals de Saltimbocca alla Romana van Jacques d’Ancona, een bijgerecht zoals de Egyptische snijbonen van Laura Fygi of als nagerecht de Pascha van Peter Timofeeff. Dus wat zet de sterren thuis op tafel? Je komt het te weten met dit kookboek en je kan het zelf ook op tafel toveren met de duidelijke receptuur.

Titel: Smullen met sterren
Uitgever: Tirion
Verschijningsjaar: 2000
In opdracht van: Tros Kompas

(5 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.