Smakelijk Eten Zonder Zout

Smakelijk Eten Zonder Zout Smakelijk eten zonder zout is een uitgave van de Bircher Bennerkliniek te Zurich. Dit is een wereldberoemde kliniek met veel ervaring in de dieetbehandeling. De recepten in dit boekje zijn in de Bircher Bennerkliniek beproefd en hun waarde veelvuldig bewezen. Een boekje met smakelijke en doeltreffende recepten, ook een uitleg wat zout voor een uitwerking heeft op het menselijk lichaam en een beschrijving van ziektes waarbij een zoutloos of zoutarm dieet noodzakelijk is.

Titel: Smakelijk eten zonder zout
Auteur: D. Liechti-v. Brasch, Ruth Kunz-Bircher, Ralph Bircher & A. Kunz-Bircher
Uitgever: de Driehoek

(13 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.