Smakelijk China door Deh Ta Hsiung en Nina Simonds

Smakelijk ChinaAuthentieke Chinese recepten vind je in het boek Smakelijk China. Veel verhalen over Chinese tradities en de bijbehorende eetgewoontes. Mooie fotografie van de gerechten, en een mooi fotoverslag van de Chinese tradities. Een boek wat onstaan is na een culinaire reis door China van Peking tot HongKong. De recepten zijn duidelijk geschreven en daar waar nodig is zijn er stap-voor-stap foto’s bij de recepten opgenomen. Met dit boek kook je zelf een overheerlijke Chinese maaltijd!

Titel: Smakelijk China
Auteur: Deh-Ta Hsiung & Nina Simonds
Uitgever: De Lantaarn
Verschijningsjaar: 2003

(50 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

2 gedachten over “Smakelijk China door Deh Ta Hsiung en Nina Simonds”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.