Smak

Het Voedingscentrum geeft al een aantal jaren het eerlijkste blad over gezond eten en bewegen voor kinderen uit: Smak. Het is bestemd voor ouders van kinderen met de leeftijdscategorie van 1 tot 8 jaar. Met tests voor kinderen, 4 kinderen testen verschillende voedingssoorten, een column van Paul de Leeuw, een item over de smaaklessen van Pierre Wind en kooktips van Herman den Blijker (erg amusant). Het is een vrolijk en vooral informatief blad over eten, drinken en bewegen. Smak is niet via de kiosken te kopen, je kan Smak gratis bestellen via de site van het Voedingscentrum, of je kan het gratis verkrijgen via het consultatiebureau of gezondheidsteams van de GGD. Smak maakt deel uit van de campagne ‘ gezond eten en bewegen met kinderen – voorkom overgewicht’.

(1 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.