Smaak

Trendsettend Belgisch magazine Smaak laat in nummer 40 de smaaksterren uit Oost-Vlaanderen aan het woord, Geert Heyse en Gunter Smet onthullen meer over culinair Oost-Vlaanderen. Meer over de verschillen in rode wijn in de rubriek wijnkennis. Smaak neemt een kijkje in de keuken van Bart de Pooter van restaurant Pastorale en Christer Elfving is de kookman in dit nummer en hij kookt met rabarber en spinazie. Naast adembenemende en smakelijke culinaire gerechten ook aandacht voor adembenemende sporten, mode in zwart en wit en een modern bruidsboeket in geuren en kleuren. Daarnaast ook een reportage over een snoepreisje naar Madrid en de smaak van Schotland. Als een van de afsluitende reportages waarom smaakt voedsel zoals het smaakt?? Smaak weet meer!

(5 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)