Smaak van December

Voor je het weet is het zo weer december. Voor deze feestmaand heeft Albert Heijn het kookboek De Smaak van December uitgegeven met lekkernijen die echt bij deze maand horen. Sinterklaas, Kerst, Oud & Nieuw en Driekoningen. Recepten voor de Sinterklaas lekkernijen zoals roomborstplaat, speculaasbrokken en banketletter. Kerstrecepten zoals drieluikje van garnalen en abrikozen-amandel trifle. Het oliebolrecept en nieuwjaarsrolletjes recept voor oud & nieuw en bij de driekoningen hoort natuurlijk het driekoningenbrood. Dit kookboek is voor de echte smullers die van de decembermaand een smulfestijn willen maken!

Titel: De Smaak van december
Verschijningsjaar: 2005
In opdracht van: Albert Heijn

(67 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

One thought on “Smaak van December

Reacties zijn gesloten.