Simpel & Stijlvol door Valli Little

simpel & stijlvol valli littledelicious. presenteert het eerste kookboek van de culinair redacteur Valli Little (van de Australische uitgave): Simpel & Stijlvol. Het motto van Simpel & Stijlvol is van zondags verwenonbijt tot werelds diner. Er worden menu’s beschreven uit verschillende werelddelen een tapasmenu vol Spaanse passie, een kleurrijk smaakfeest met het Indiaas banket, Italiaanse charme met een traditionele lunchmenu. Maar natuurlijk ook zoals het motto al zegt het ontbijtmenu in het thema van de roomservice en een 20-personen orientaals buffet. Met dit kookboek verwen je je gasten en jezelf, en van de foto’s alleen al krijg je trek.

Titel: Simpel & Stijlvol
Uitgever: Sanoma Uitgevers
Verschijningsjaar: 2007
In opdracht van: delicious.

(16 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

One thought on “Simpel & Stijlvol door Valli Little

  1. Deze delicious. simpel & stijlvol is nog te bestellen via de webshop van de uitgever: Klik op deze URL. Ik weet niet of er extra verzendkosten komen voor verzending naar Belgie. Succes!

Reacties zijn gesloten.