Seasons Koken & Eten

Het bekende magazine voor buitenleven “Seasons” heeft 2x per jaar een special: Seasons Koken & Eten. In het nummer van voorjaar 2007 meer dan 50 recepten in de Season’s stijl: landelijk, origineel, puur en omdat het bijna zomer is met een vleugje zonneschijn. Dit nummer staat geheel in het teken van de zomer. Complete menu’s om je gasten te verrassen, zoals met een heidemenu, poldermenu of een duinmenu. Maar ook koele gerechten voor de warme zomerdagen, met dezelfde seizoensingredienten vier verschillende gerechten en vers van de boederij. Met Seasons Koken & Eten haal je de zomer alvast in huis.

(5 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

0 gedachten over “Seasons Koken & Eten”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.