Samen koken door Rudolph van Veen

Samen koken - Rudolph van VeenRudolph van Veen, bekend geworden van Life and Cooking, heeft een eigen kookboek: Samen Kookboek. Een kookboek van 2 jaar lang belevenissen van Rudolph. Recepten van alle uithoeken van de wereld heeft Rudolph verzameld tijdens zijn reizen, wat dacht je bijvoorbeeld van de krokante tonijnsashime in wasabi-soja-roomsaus uit de Hawaiiaanse keuken of de spareribs met Hoisin BBQ sauce uit Amerika. Het is een boek om inspiratie op te doen, probeer recepten uit, maar geef ook aan een recept een andere draai. Alles mag! Leuke anekdotes, foto’s van de reizen en van de gerechten sieren dit boek. In ieder geval kook, proef en geniet… Samen!

Titel: Samen koken
Auteur: Rudolph van Veen
Uitgever: Kosmos
Verschijningsjaar: 2005
ISBN: 9789021581439

(10 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.