Alles over Rundvlees

alles over gehaktAlles over Rundvlees is een gratis boekje wat je bij je Keurslager kreeg. Als geen ander weet de Keurslager wat je met rundvlees kan doen. Je krijgt tips over de bereidingswijze van rundvlees met een speciale wijzer zodat je in een oogopslag kan zie hoe je bijvoorbeeld sukadelappen bereidt. Handig is de wijnwijzer, welke wijn past bij de verschillende soorten rundvlees? Natuurlijk ontbreken de recepten niet in dit boekje, van makkelijk tot moeilijk! Een leuk boekje om idee├źn op te doen voor gerechten met rundvlees! In deze serie zijn ook verschenen Alles over Gehakt en Alles over Barbecue. Deze zijn zolang de voorraad strekt nog te bestellen via de site van de Keurslager!

Titel: Alles over Rundvlees
In opdracht van: De Keurslager

(9 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)