Rond de Wereld in 21 Menuutjes door Magriet Miedema & Anne Vita Willink

Rond de Wereld in 21 Menuutjes - Magriet Miedema & Anne Vita WillinkRond de wereld in 21 menuutjes is een kinderkookboek met gerechten vanuit de gehele wereld. Dit kookboek is het derde kookboek van het kinderkookkafe uit Amsterdam. De recepten zijn bestemd voor kinderen van 8 tot en met 12 jaar (ouder mag natuurlijk ook!). Met kleurrijke en vrolijke tekeningen van Annemarie Haeringen krijg je echt zin om al het lekkers te koken… Met uit Australië de Death by Chocolate (een chocoladeroomtaart), uit Suriname een kippastei, en uit Groot-Brittannië krijg je allerlei recepten voor kleine hapjes om een heuse High Tea organiseren. Een veelzijdig en leuk kinderkookboek!

Titel: Rond de wereld in 21 menuutjes
Auteur: Magriet Miedema & Anne Vita Willink
Uitgever: Piramide
Verschijningsjaar: 1996

(6 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.