River Café Kookboek Easy 2 door Ruth Rogers & Rose Gray

Na het succes van het 1e River Café Easy kookboek is nu ook het 2de easy boek van de eigenaren van het River Café London uitgekomen. Ook in dit boek worden Italiaanse gerechten gemaakt. Het zijn simpele gerechten die naar mijn idee erg summier zijn geschreven. Soms moet je dingen ook uitvinden tijdens een gerecht, wat natuurlijk ook spannend kan zijn. De foto’s bij de gerechten zien er smaakvol uit, jammer is dat niet bij elk gerecht een foto geplaatst is. Een leuk boek als je van Italiaans eten houdt, en natuurlijk als je Jamie Oliver fan bent, want per slot van rekening heeft hij ooit gewerkt in het River Café!

Titel: Rivercafe kookboek easy 2
Auteur: Ruth Rogers & Rose Gray
Uitgever: Kosmos
Verschijningsjaar: 2006
Winkelprijs: 27,95
Klik op de cover om het boek te bestellen bij Bol.com!

(9 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.