Rijsttafelen door Lia Warani

Rijsttafelen - Lia Warani Een boekje uit 1970 geschreven door Lia Warani met hulp van restaurant Indonesia uit Amsterdam. Een boekje met authentieke Indonesische recepten zoals de sajoers, nasi koening en ga zo nog maar even door. Met foto’s van Ed Suister en Illustraties van Ansje Zwaan.

Titel: Rijsttafelen
Auteur: Lia Warani
Uitgever: Van Dishoeck
Verschijningsjaar: 1970

(378 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

6 gedachten over “Rijsttafelen door Lia Warani”

  1. Hallo
    Gefelisiteerd met dit geweldige kookboek. Ik heb hiermee veel hongerige magen gevild. Helaas ben ik dit boek door opruimen kwijt geraakt. Kan ik er eventueel 1 bij jullie bestellen? Zou er erg blij mee zijn.
    \Met vriendelijke groet Paula de Kramer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.