Rijsttafelen door Lia Warani

Rijsttafelen - Lia Warani Een boekje uit 1970 geschreven door Lia Warani met hulp van restaurant Indonesia uit Amsterdam. Een boekje met authentieke Indonesische recepten zoals de sajoers, nasi koening en ga zo nog maar even door. Met foto’s van Ed Suister en Illustraties van Ansje Zwaan.

Titel: Rijsttafelen
Auteur: Lia Warani
Uitgever: Van Dishoeck
Verschijningsjaar: 1970

(477 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

One thought on “Rijsttafelen door Lia Warani

  1. Hallo
    Gefelisiteerd met dit geweldige kookboek. Ik heb hiermee veel hongerige magen gevild. Helaas ben ik dit boek door opruimen kwijt geraakt. Kan ik er eventueel 1 bij jullie bestellen? Zou er erg blij mee zijn.
    \Met vriendelijke groet Paula de Kramer

  2. Ik bezit de 4e druk – Drukkerij Koch en Knuttel Gouda in de jaren 70 in Nederland gekocht.
    Woon sinds 1981 in St Maarten. Het boekje heeft orkaan Irma vorig jaar overleeft beschermt door andere boeken die we wel moesten dumpen want we verloren ons dak. Kook nog regelmatig uit dit boekje met bijgevoegde aantekeningen van mijn indische moeder.

Reacties zijn gesloten.