Rijsttafelen door J.F.J. de Lang van Vugt

Rijsttafelen - J.F.J. de Lang - van Vugt Een dun boekje met verschillende recepten voor de Indonesische rijsttafel. Leer meer over de kruiden die in de Indonesische keuken gebruikt worden. maak de heerlijkste rijstgerechten, vleesgerechten, groentengerechten, eigerechten, visgerechten, tahoegerechten, tempegerechten en bamigerechten. Korte en makkelijke recepten om een complete rijsttafel op tafel te zetten.

Titel: Rijsttafelen
Auteur: J.F.J. de Lang-van Vugt
Uitgever: Uitgeverij Helmond
Verschijningsjaar: 1984

(9 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.