Restaurant Makeover

mr kitchenNet5 heeft tegenwoordig ook een eigen foodprogramma: Restaurant Makeover. In Restaurant Makeover gaan het kookduo van MrKitchen Daan Faber en Maarten Hoekstra samen met een stylist een slectlopend restaurant omtoveren tot een nieuw trendy en vooral goedlopend restaurant. De eigenaren van het restaurant wat omgetoverd moet worden brengen zelf een x-bedrag in, en Net5 verdubbeld dit bedrag. Met dit bedrag wordt het volledige restaurant gestript en weer opgebouwd door de stylist (elke aflevering een andere stylist) Daan en Maarten nemen een kijkje in de keuken en gaan samen met de kok een andere kaart verzinnen en maken samen overheerlijke gerechten voor de avond waarop het resultaat getoond wordt. Sommige eigenaren zijn enthousiast over het eindresultaat maar sommige vinden het 3x niks. Smaken verschillen soms… Het programma wordt gepresenteerd door Erik van het Hoff. Wil alvast wat zien? Kijk dan alvast de promo.

(1 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)