Ready Steady Cook

Dit magazine is niet zomaar te koop maar is een extra bijlage bij Easy Cook. De chefs van het Ready Steady Cook programma laten je hun makkelijke maaltijden zien, en deze keer met zomer groenten. Eerst een introductie over de zomergroenten en daarna aan de slag. Lesley Waters maakt bijvoorbeeld een wortel en bonen noodle-salade en Gino D’Acampo een gevulde aubergine met spinazie en chorizo. Moet je Ć¼berhaupt wachten tijdens de snelle maaltijden, omdat je gerecht bijvoorbeeld in de oven staat, dan kan je nog even puzzelen met de sudoku, kruiswoordpuzzel en de woordzoeker.

(2 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.