Proef de Winter

Het laatste kookboek of zoals men het nu noemt ‘bookazine’ van de Tip Culinair, het kookblad wat tegenwoordig delicious. heet. In dit boek zijn de beste winter recepten verzameld van 30 jaar Tip Culinair. Allerlei seizoensgroenten vind je terug in de heerlijke recepten. Het boek heeft duidelijke recepten en mooie foto’s van noedelsoep tot kruidnoot-kaneelijslolly’s. Maak Voorafjes, Snelle stampotten of pasta’s, of ga voor Slow met stoofschotels of ovenschotels. Maak er een feest van met een kerstmenu of brunchmenu. Natuurlijk ontbreken de toetjes en tussendoortjes ook niet. Elk hoofdstuk sluit af met een interview en verschillende adressen. Met dit Tip Kookboek kom je zeker de winter wel door!

Titel: Proef de winter
Uitgever: Sanoma Uitgevers
Verschijningsjaar: 2006
In opdracht van: Tip

(15 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

One thought on “Proef de Winter

  1. Leuk, en erg lekker, boek. Als je van chocolade houdt zijn er diverse verrassende gerechten. Het chocolade-gemberbrood bijvoorbeeld is niet te versmaden. Maar er staan ook heerlijke soepen in dit boek, en een ouderwets ‘langzame’ Boeuf Bourguignon die de moeite waard is. Kortom; een boek waar ik met plezier uit kook.

  2. De ‘Chocolate fudge brownies’ (p. 142) zijn echt om je vingers bij op te eten…. Ik heb ze al meerdere keren gemaakt. En de ‘Zwitserse notentaart’ (p. 148) is ook zeer de moeite van het maken waard.

Reacties zijn gesloten.